В окупованому Луганську знищені склади бойовиків: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Луганську знищені склади бойовиків: опубліковано фото

В окупованому Луганську знищені склади бойовиків: опубліковано фото
Джерело:  knk.media

В окупованому Луганську 12 березня були знищені склади бойовиків, де зберігалися паливно-мастильні матеріали.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КНК-медіа.
Видання повідомляє, що в Facebook співтоваристві "Луганщина - Україна" опубліковано пост, в якому сказано, що луганські партизани взяли відповідальність за підпал складів з ПММ. Джерела КНК-медіа в ЗСУ підтвердили правдивість цієї інформації.
"На тлі кострубатих спроб росіян уявити боротьбу жителів Донбасу за звільнення від окупантів тероризмом, прекрасну новину і рекомендації наше співтовариство отримало від Луганських партизан. "...Сьогоднішнім підпалом складів Теплозавода в Луганську ми хотіли досягти кількох важливих, на наш погляд, цілей. А саме: 1. Нагадати окупантам про те, що українське підпілля продовжує боротьбу і не збирається здаватися. 2. Завдати шкоди ворогові і його поплічникам (цьому випадку знизити оперативність доставки військових вантажів по жд з Росії і змусити Кремль тримати обидві жмені, раз він не збирається від нас йти... Поки не збирається...). 3. Продемонструвати тим українцям, які не забули, хто вони по роду племені і зберегли вірність своїй Батьківщині, що для боротьби не завжди потрібні зброя і вибухівка", - написали в Facebook спільноти.

Читайте також: Снайпер-ветеран АТО: коли я побачив свою першу ціль, у мене ні на секунду не виникло сумнівів
У співтоваристві іронічно додали, що "іноді досить "покурити біля очерету", поруч з яким так безтурботно ворог зберігає пальне... Ну або боєприпаси...".



Користувачі Facebook прокоментували новину про підпал в окупованому Луганську.
"Добре горить ...", - написав Alex N Alex Noyt.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві оборони зробили заяву щодо українських розвідників, які вважалися безвісти зниклими до появи в мережі відео їх допиту бойовиками так званої ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?