В Олександрії провокатори підпалили намет кандидата Поворознюка
Категорія
Події
Дата публікації

В Олександрії провокатори підпалили намет кандидата Поворознюка

В Олександрії провокатори підпалили намет кандидата Поворознюка
Джерело:  online.ua

Невідомі зловмисники перевернули і підпалили агітаційний намет кандидата в депутати по 103-му мажоритарному округу Олександра Поворознюка. Пригода сталася в п'ятницю, 19 липня в місті Олександрія Кіровоградської області, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "АіФ - Україна".

Як повідомляється на офіційній сторінці групи кандидата в Facebook, інцидент стався безпосередньо вдень, коли намет перебував на вулиці «6 грудня».

У штабі кандидата, який за даними соціологів має найбільші шанси перемогти на 103 окрузі, переконані, що провокація проти їхніх агітаторів - справа рук політичних конкурентів.

Нагадаємо, днями Поворознюк у своєму відеозверненні пообіцяв «пересаджати все злочинне кубло», маючи на увазі нинішнього мера Олександрії Степана Цапюка та його оточення.

«Для того, щоб вкрасти у мене перемогу, Цапюку доведеться спалити всі виборчі дільниці в місті», - у своїй традиційно експресивній манері прокоментував ситуацію самовисуванець Олександр Поворознюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?