В ООН вразили цифрами бідності в Україні
Категорія
Культура
Дата публікації

В ООН вразили цифрами бідності в Україні

В ООН вразили цифрами бідності в Україні

В Україні на сьогоднішній день за межею бідності живуть близько 60% населення.
Про це повідомив постійний представник програми розвитку ООН в Україні Ніл Уокер, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Під час презентації звіту ПРООН з людського розвитку Уокер сказав, що Україна опустилася на 3 пункти в рейтингу ООН за Індексом людського розвитку.

Читайте також: Поруч з Бухарестом і Нью-Делі: Київ опустився в світовому рейтингу міст
«Що стосується України, то ми говоримо про 1,7 млн ​​внутрішньо переміщених осіб, 2,8 млн людей з інвалідністю, 60% населення, які перебувають за межею бідності», - сказав постпред програми розвитку ООН в Україні.
Україна опустилася на 3 пункти в рейтингу ООН за Індексом людського розвитку і посіла за підсумками минулого року 84-е місце з 188 країн.
Як повідомляв ONLINE.UA, в оновленому "світовому рейтингу щастя" Україна виявилося гіршою серед європейських країн і посіла 132 місце з 155 учасників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?