В ООС розкрили стан бійців, поранених у бою під Золотим - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

В ООС розкрили стан бійців, поранених у бою під Золотим - що відомо

В ООС розкрили стан бійців, поранених у бою під Золотим - що відомо
Джерело:  online.ua

Усі поранені під час бою у вівторок, 18 лютого, неподалік від Золотого перебувають під наглядом лікарів - їхній стан задовільний. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролик із заявою начальника медичної служби ООС Олександра Авраменка.

За його словами, життя жодного пораненого українського військовослужбовця не знаходиться під загрозою.

"Усім пораненим на місці події була надана відповідна перша медична допомога, всі своєчасно доставлені засобами медичної евакуації на військовий мобільний госпіталь. Наразі вони там після дообстеження отримали відповідну хірургічну допомогу і готуються до евакуації в один з військово-медичних клінічних центрів за призначенням", - пояснив Авраменко.

Нагадаємо, важкий бій під Золотим почався вранці у згаданий день з масивного обстрілу з боку бойовиків так званої "ЛНР". Під прикриттям артилерії та мінометів вони спробували прорвати оборону український підрозділів.

Під час бою один військовослужбовець загинув, ще п'ять отримали поранення.

Як повідомляв ONLINE.UA, спостерігачі місії ОБСЄ протягом приближно шести годин- з 05:30 до 11:30 - зафіксували понад дві тисячі вибухів у локації, де тривав бій. Вони також зібрали дані за допомогою безпілотника, але необхідний час для їх аналізу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?