В ОП не сумніваються у поразці армії РФ в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОП не сумніваються у поразці армії РФ в Україні

В ОП не сумніваються у поразці армії РФ в Україні
Джерело:  online.ua

За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, Україна неодмінно здобуде перемогу у війні проти окупаційної армії РФ, оскільки за свободу та суверенітет разом з українськими військовими бореться увесь народ.

Джерело: Telegram-канал керівника ОП

Україна наближається до перемоги над окупаційною армією РФ 

Єрмак зазначив, що на російських окупантів в Україні чекає тільки поразка, оскільки кремлівський диктаторський режим військового злочинця Володимира Путіна остаточно втратив підтримку громадян власної країни.

Пам‘ятайте одне - росіянам страшно. А ще їм дуже холодно і ніхто не допоможе, бо в них немає народної підтримки. Всім плювати загинуть вони чи втратять ноги, бо у власній країні ці люди - м‘ясо. Вони будуть замерзати в окопах, голодні, якщо зможуть пережити цей день, - сказав він.- Росіяни програють, їм страшно. Не забувайте про це, - наголосив керівник ОП.

На відміну від окупантів, за словами Єрмака, за ЗСУ - вся нація.

Вони тримають небо, і ми разом працюємо на перемогу, - зазначив Єрмак.

Зокрема, протягом минулої доби українські військові вразили 7 районів зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

У Генштабі ЗСУ підтвердили знищення ворожого складу паливно-мастильних матеріалів та 5 інших важливих об'єктів окупантів.

Також зазначається, що авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

У той же час в Генштабі зазначили, що на Бахмутському напрямку противник надалі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали обʼєкти в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Спірне, Виїмка, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Часів Яр, Опитне, Кліщіївка, Північне, Залізне та Нью-Йорк.

На Авдіївському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення, а вогневого ураження з танків та артилерії різних типів зазнали обʼєкти в районах населених пунктів Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельске, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

Також зазначають, що за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів: Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмут, Курдюмівка, Красногорівка, Кам’янка, Водяне, Первомайське і Мар’їнка на Донеччині.

Що відомо про поточні та загальні втрати армії РФ 

За інформацією Генштабу ЗСУ, тільки протягом минулої доби українські військові ліквідували ще 560 кремлівських загарбників.

Загальні втрати окупаційної армії РФ від початку повномасштабної війни вже складають:

  • особового складу ‒ близько 89 тис 440 (+560) осіб ліквідовано,

  • танків ‒ 2 тис 915 (+1) од,

  • бойових броньованих машин ‒ 5 тис 877 (+5) од,

  • артилерійських систем – 1 тис 904 (+2) од,

  • РСЗВ – 395 (+0) од,

  • засоби ППО ‒ 210 (+0) од,

  • літаків – 280 (+0) од,

  • гелікоптерів – 261 (+0) од,

  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1 тис 562 (+0),

  • крилаті ракети ‒ 531 (+0),

  • кораблі /катери ‒ 16 (+0) од,

  • автомобільної техніки та автоцистерн – 4 тис 441 (+12) од,

  • спеціальна техніка ‒ 163 (+0).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?