В ОП запевнили у здатності ЗСУ остаточно перемогти армію РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП запевнили у здатності ЗСУ остаточно перемогти армію РФ

В ОП запевнили у здатності ЗСУ остаточно перемогти армію РФ
Джерело:  online.ua

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак наголосив, що системний підхід і потужна військова підтримка Заходу дозволить українським військовим знищити російську окупаційну армію та завдати РФ страшних збитків на економічному та міжнародному рівні.

Джерело: Telegram-сторінка керівника ОП

ЗСУ мають шанс знищити російську окупаційну армію 

Кожна перемога над Росією - наслідок стратегічних рішень. Наша задача - бути на декілька кроків попереду. Системність наших дій зможе перемолоти їх ресурси на полі бою, а також на економічному і міжнародному фронті. Працюємо, - зазначив Єрмак.

Між тим радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначив, що відступ кремлівської армії з правого берега на Херсонщині може бути продиктований необхідністю оперативної паузи для поповнення резервів та підготовки мобілізованих.

Ще раз наголошую на наступному: російському окупаційному угрупованню критично необхідна прямо зараз оперативна пауза, щоб поповнити резерви, поповнити запаси і хоч якось навчити мобілізованих тримати в руках автомат, - зазначив Подоляк.

Подоляк також підкреслив, що майбутнє звільнення Херсона буде результатом не політичного торгу, а системної роботи ЗСУ щодо знекровлення окупаційної армії, а саме - методичного знищення шляхів постачання росіян через перерізання основних логістичних маршрутів, а також завдання ударів по складах з боєприпасами та командних пунктах.

Тому ми працюємо за своїм сценарієм, не звертаючи уваги на інформаційні постановки панів Шойгу та Суровікіна, - наголосив Подоляк.

У той же час президент Польщі Анджей Дуда припустив, що після заяв про відступ з Херсону російські терористичні війська можуть вдатись до обману та провокацій.

Президент сприйняв цю новину з абсолютним спокоєм і застеріг від ентузіазму. Можна очікувати, що росіяни придумають всілякі обмани та провокації, - зазначив керівник адміністрації президента Польщі Павло Шорт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?