В ОРДЛО "встановили", хто організував вбивство Захарченка
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОРДЛО "встановили", хто організував вбивство Захарченка

В ОРДЛО "встановили", хто організував вбивство Захарченка
Джерело:  online.ua

В ОРДЛО заявили, що організатори вбивства ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка - працівники Служби безпеки України, і їх особистості їм відомі. З даною заявою в ефірі "Росія 1" виступив представник "спецслужб ДНР", обличчя якого було приховано, передає ONLINE.UA.

"Безпосередньо роботу по "ДНР" у 5-му управлінні (департаменті контррозвідки СБУ) організовує 2-й відділ. Нам відомі усі співробітники цього відділу, причетні до скоєння злочинів на Донбасі", - заявило джерело.

Окрім того, у числі співробітників СБУ, причетних до підготовки "терактів", він також назвав помічника начальника 5-го управління Сергія Моторина, який, за його словами, є вихідцем з Донбасу, а раніше служив у Слов'янську.

 "Саме на ньому кров Арсена Павлова (Моторолли - ред.) та Олександра Захарченка", - заявило джерело росЗМІ.

Також він назвав представників українських спецслужб Владислава Долгозвяга і Андрія Мушту, "агенти" яких Андрій Байдаєв під псевдонімом "Швед", Андрій Отенко, Дамір Баштанник "причетні до терактів на Донбасі".

У телесюжеті зазначалося, що затримані "спецслужбами ДНР" так звані агенти Сергій Бешта, Владислав Зайцев та інші "дали інформацію про своїх кураторів в СБУ".

РосЗМІ пишуть, що "правоохоронним органам "Л/ДНР "відомі імена, місця проживання, сімейний стан тих, хто в СБУ "причетний до організації терактів на території Донбасу".

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вдова Захарченко заявила про намір помститися за загибель чоловіка. Вона нібито відвідала передову для "підняття бойового духу" терористів і пообіцяла бойовикам допомагати, як Батя (Захарченко — ред.), продовжуючи його починання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?