В партії "Слуга Народу" пояснили, як будуть карати за кнопкодавство
Категорія
Політика
Дата публікації

В партії "Слуга Народу" пояснили, як будуть карати за кнопкодавство

В партії "Слуга Народу" пояснили, як будуть карати за кнопкодавство
Джерело:  Укрінформ

Очільник партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков заявив, що народних депутатів чекатиме кримінальна відповідальність за кнопкодавство. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами політика, першим рішенням для боротьби з цим явищем не стане сенсорна кнопка. Відмова від цієї модернізації пов'язана з певними труднощами та відсутністю відповідного пункту у регламенті Верховної Ради.

"Ми пропонуємо і зміни до закону, за якими дуже суворо карали б людей, народних депутатів, які це будуть використовувати, доходячи до кримінальної відповідальності або великих штрафів", - підкреслив Разумков.

Представник президента у Раді Руслан Стефанчук пояснив, що система "Рада-3", яка використовується, вичерпала ресурси ще 2008 року. Майбутні рішення "Слуги Народу" стосуватимуться ідентифікації голосування, проте не йдеться про сенсорну кнопку.

Як повідомляв ONLINE.UA, Разумков заявив, що президентська партія пропонує призначити на посаду спікера парламенту його, а першого віце-спікера - Стефанчука. Ці відомості стали першим офіційним коментарем щодо чуток про розподіл керівних крісел у Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?