В партії Зеленського різко змінили позицію
Категорія
Політика
Дата публікації

В партії Зеленського різко змінили позицію

В партії Зеленського різко змінили позицію
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков каже, що комітет Верховної Ради з питань європейської інтеграції все-таки повинен бути окремим комітетом. Про це політик сказав в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", передає ONLINE.UA.

"Комітет з євроінтеграції не можна буде внести до комітету у закордонних справах, тому що воно так не працює. Там не тільки питання, пов'язані з міжнародною діяльністю держави. Тому, напевно, все-таки це окремий комітет", - сказав глава партії "Слуга народу".

Окрім того, Разумков підкреслив, що це не корелюється з наявністю окремо взятого міністерства, але створювати окреме міністерство під цей напрямок, на його думку, теж буде неправильно.

Як відомо, нещодавно від Дмитра Разумкова пролунала заява щодо потреби об’єднання парламентських комітетів у закордонних справах та з питань європейської інтеграції.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Разумков заявив, що продовження дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини і Луганщини (так званий особливий статус Донбасу) залежатиме від формату переговорів у нормандському форматі, втілення мінських угод та низки інших речей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?