В поліції розповіли, що чекає на Нацкорпус в Золотому
Категорія
Україна
Дата публікації

В поліції розповіли, що чекає на Нацкорпус в Золотому

В поліції розповіли, що чекає на Нацкорпус в Золотому
Джерело:  online.ua

Заступник глави Національної поліції Вадим Троян стверджує, що групи поліцейських, які прибули до Золотого-4 Луганської області не мають завдання будь-кого виселяти звідти, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"Спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будівлю, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки. Така перевірка є нормальною дією, оскільки територія, де розташований населений пункт Золоте-4, належить до зони проведення Операції Об’єднаних сил. Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, "хтось когось буде штурмувати", не можна", - заявив він.

Окрім того, Троян розкритикував чутки, що поліцейські планують виселяти когось із Золотого, а також закликав не спекулювати на цій темі.

Як відомо, 26 жовтня глава держави Володимир Зеленський приїхав у с.Золоте-4, де добровольці та ветерани виступають проти відведення українських військ. Під час спілкування з одним з чоловіків Зеленський заявив: "Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати.... Я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь".

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, Вадим Троян заявив, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?