В Польщі розповіли про план ядерного удару в разі атаки Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В Польщі розповіли про план ядерного удару в разі атаки Путіна

В Польщі розповіли про  план ядерного удару в разі атаки Путіна
Джерело:  online.ua

Захід застосує ядерну зброю проти Росії в разі атаки на Польщу. З даною заявою виступив колишній головнокомандувач Сухопутних військ Польщі, генерал Вальдемар Скшипчак,  повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Wirtualna Polska.

"Це правда, що американці мали намір завдати ядерного удару, щоб зупинити Червону армію в Польщі. Тепер існує аналогічний план, якщо Путін вдарить. Більш того, у військовому сенсі це найбільш розумно. Для нас, поляків, такий сценарій, звичайно, неприйнятний. Але якщо вибухне війна, ніхто не питатиме у нас думки. Ми не будемо змінювати географічне положення", - зазначив генерал Скшипчак.

Він наголосив, що Польща є "фронтовою державою, тому вона завжди буде областю зіткнень, як це передбачалося під час Варшавського договору".

"Не потрібно бути великим стратегом, щоб знати, що в битві проти російської військової машини жодна армія в Європі, зокрема Польщі, не мала б жодного шансу", - додав він, наголосивши на важливості членства в НАТО та збільшенні оборонних витрат.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше колишній посол США в Росії Майкл Макфол заявив, що очільник Кремля Володимир Путін не шкодує нічого для досягнення своїх цілей – використовує гроші олігархів і спецслужб, аби вести боротьбу із Заходом. А це протистояння лише починається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?