В Раду зібралися вісім Зеленських: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

В Раду зібралися вісім Зеленських: що відбувається

В Раду зібралися вісім Зеленських: що відбувається
Джерело:  online.ua

На позачергових виборах до Верховної Ради зареєстровано 8 кандидатів з прізвищем Зеленський.

З даною заявою на брифінгу 26 червня виступила очільниця ЦВК Тетяна Сліпачук, повідомляє ONLINE.UA.

"Зареєстровано 8 кандидатів із прізвищем Зеленський, але з іншими іменами та по-батькові, на різних округах. Це не клони. Це реальні люди. Вони напередодні не змінювали своїх прізвищ", - розповіла Сліпачук.

Варто зазначити, що в одномандатних округах масово реєструються кандидати-клони партії "Слуга народу". Низка осіб у різних регіонах балотуються як самовисуванці "Слуги народу", щоправда, не від партії, а від різноманітних громадських організацій, благодійних фондів, приватних підприємств із такою назвою.25 червня представники партії "Слуга народу" поскаржилися МВС і ГПУ на кандидатів-"клонів".

Нагадаємо, що за результатами вчорашнього засідання Центральної виборчої комісії було зареєстровано 722 кандидата на позачергові вибори до Верховної Ради. Разом з цим, кілька відомих політиків та інших громадян отримали відмову у реєстрації в ЦВК.

Як повідомляв ONLINE.UA, український політолог Олександр Леонов зазначив, що масове балотування до Верховної Ради представників шоубізнесу схоже на епідемію. Експерт наголосив, що залишається чимало питань щодо їхньої професійності і взагалі бажання працювати в парламенті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?