В РФ обрали нового "куратора" анексованого Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

В РФ обрали нового "куратора" анексованого Криму

В РФ обрали нового "куратора" анексованого Криму
Джерело:  online.ua

Заступник голови уряду РФ Марат Хуснуллін обраний так званим "куратором" окупованого Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "ТАСС".

За словами "голови" окупаційної влади пів острова Сергія Аксьонова, політика Москва стосовно регіону залишиться незмінною.

"У програмі нічого не зміниться, і те, що було Дмитром Миколайовичем (Козаком) закладено. Я говорив з прем'єр-міністром Михайлом Володимировичем Мішустіним минулого тижня, і ми домовилися, що куратором "Республіки Крим" буде Хуснуллін Марат Шакірзянович", - пояснив посадовець.

Наразі планується робоча зустріч з новим "куратором", під час якої буде уточнено план дій.

Нагадаємо, до цього моменту "куратором" був згаданий Дмитро Козак, віцепрем'єр. Нещодавно він отримав посаду заступника голови адміністрації президента Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 28 січня, представники країн Євросоюзу узгодили розширення санкційного списку що росіян, які підривають територіальну цілісність України. Санкції за новим рішенням накладаються на сімох осіб через участь у підготовці незаконних виборів у Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?