В РФ показали неприглядні реалії життя "руського міра": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ показали неприглядні реалії життя "руського міра": опубліковано відео

В РФ показали неприглядні реалії життя "руського міра": опубліковано відео

У мережі опубліковано відео про життя і  жахливу бідність росіян, які живуть у провінції.

Сюжет був знятий російським журналістом Олександром Сотніком, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

"Наш кореспондент задавав місцевим мешканцям два питання: "Чи за останні 15-16 років стало жити краще?" (без згадування імені Путіна, аби не лякати респондентів) і "Чи можна сказати, що ви живете у 21 столітті?"... Це — середня картина життя середнього російського міста", — говориться в сюжеті.

При тому Сотнік зазначив, що відео було знято в невеличкому місті Льгов, Курської області.

Один з респондентів, зокрема, сказав: «Нас Єльцин відкинув років на 50, країну, разом із Горбачовим. А Путін? Дай бог йому здоров'я. Він хоча б Росію підняв. Ми на межі катастрофи були в 90-і роки. А зараз поки ще ні».

При тому на відповідь, чи потрібно трішки потерпіти, аби стало добре, чоловік відповів: «Добре вже не буде. Олігархів коли притиснуть, кримінал, після цього».




Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UА, раніше великий норвезький біатлоніст розповів про свій жах від неймовірної бідності росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?