В РФ спалахнув гучний скандал через телетрансляцію - що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

В РФ спалахнув гучний скандал через телетрансляцію - що сталося

В РФ спалахнув гучний скандал через телетрансляцію - що сталося
Джерело:  24 канал

Російський телеканал "Матч ТВ", який виступає офіційним транслятором матчів молодіжного чемпіонату світу з хокею, показав двобій 2011 року між РФ та Канадою замість актуальної події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За підсумками матчу у неділю, 5 січня, канадці розгромили росіян з рахунком 4:3. Команда здолала суперників, хоча спочатку програвала 1:3.

Втім, тисячи жителів РФ не побачили поразки своїх земляків, бо "Матч ТВ" продемонстрував двобій ледь не десятирічної давнини, у якому російська молодіжна збірна здобула перемогу. Паралельно з цим "Перший канал" показував актуальний матч.

Цікаво, що багато користувачів соціальних мереж відреагували саме на "перемогу", яку показали по ТБ. Серед таких людей - відомий у країні футболіст Дмитро Тарасов. Він привітав збірну з хоккею в Instagram. Згодом спортсмену довелося нашвидку придумувати виправдання. Втім, його випадок не одиничний.

Як повідомляв ONLINE.UA, близько року тому у Канаді юніорська команда вирішила вшанувати Україну під час мачту. Хокеїсти грали у вишиванках та під українську музику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?