В РФ сталась пожежа в одному з головних військових НДІ
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ сталась пожежа в одному з головних військових НДІ

В РФ сталась пожежа в одному з головних військових НДІ
Джерело:  online.ua

В головній будівлі науково-дослідницького інституту Міноборони РФ в Твері спалахнула масштабна пожежа.

Джерело: "Інтерфакс"

В РФ спалахнула пожежа в одному з головних військових НДІ країни 

Зазначається, що в результаті пожежі вже загинули щонайменше двоє людей, ще близько 30 людей отримали поранення. Одна людина зникла без вісти.

Дах палаючого оборонного НДІ обвалився.

НДІ у Твері – центр з розробки теорії озброєння протиповітряної та повітряно-космічної оборони країни, що розробляє навігаційні прилади, системи управління, наведення та орієнтації апаратів наземного, повітряного та космічного базування.

У той же час уряд Великої Британії ввів нові санкції проти РФ за війну та звірства в Україні.

Зокрема, до списку санкції було внесено ще 26 російських громадян і компаній, у тому числі високопоставлених військових, причетних до звірств на передовій в Україні.

Серед тих, хто потрапив до оновленого санкційного списку, ключові керівники російської армії, зокрема генерал-полковник російської армії Микола Богдановський, який обіймає посаду першого заступника начальника Генштабу.

У списку також підполковник Азатбек Омурбеков, командувач 64-ї окремої мотострілецької бригади, яка вважається причетною до "Бучанської різанини", командувач ВДВ генерал-полковник Андрій Сердюков та командувач Силами спеціальних операцій генерал-майор Валерій Флюстіков.

У заяві наголошується, що сьогоднішній раунд санкцій також націлений на осіб, які не входять до складу збройних сил РФ, але активно підтримують незаконне вторгнення Путіна в Україну. Серед них Олег Білозеров, генеральний директор та голова життєво важливої логістичної компанії "Російські залізниці", та Ілля Ківа, який український депутат-втікач, який публічно підтримав дії Росії в Україні.

Серед організацій під санкціями опинилися концерн "Калашников", Арзамаський машинобудівний завод, який виробляє бронетранспортери-амфібії, що використовувалися під час вторгнення в Україну, Військово-промислова компанія – великий постачальник озброєння та військової техніки для збройних сил РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?