В РФ від коронавірусу помер головний тренер національної збірної
Категорія
Спорт
Дата публікації

В РФ від коронавірусу помер головний тренер національної збірної

В РФ від коронавірусу помер головний тренер національної збірної
Джерело:  online.ua

Коронавірус уразив відомого спортсмена Магомеда Аліомарова, він тренував олімпійські збірні з вільної боротьби у Росії та Азербайджану. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Федерацію спортивної боротьби Росії.

За офіційними даними, 67-річний тренер помер напередодні. Протягом останніх днів його життя підтримували апаратом штучної вентиляції легенів.

"Федерація спортивної боротьби Росії, тренери та члени спортивної збірної команди Росії висловлюють свої щирі співчуття рідним і близьким покійного, пам'ять про нього навіки залишиться у наших серцях", – додали у заяві.

Нагадаємо, Аліомаров, уродженець Дагестану, займався боротьбою з дитинства. У період з 2011 до 2015 роки він тренував національну збірну Азербайджану з вільної боротьби. З лютого 2019 року спортсмен почав працювати у жіночій російській збірній з вільної боротьби.

Російська збірна за підсумками чемпіонату світу 2019 року отримала 5 медалей, 2 з яких — золоті.

Слід зазначити, що Дагестан, попри свої розміри, має високі показники поширеності коронавірусу. Станом на 12 травня там підтвердили 2 888 випадків, з них смертельних 23.

Загалом в Росії виявили станом на ранок 13 травня 242 271 інфікованих COVID-19 осіб. Кількість жертв сягнула 2 212.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво німецької ліги отримало дозвіл на відновлення футбольного сезону — матчі почнуться вже 16 травня. Загалом участь у Бундеслізі та 2-й Бундеслізі братимуть 36 клубів. Представники асоціації встановили згадану вище дату, опираючись на висновок федерального уряду — посадовці назвали прийнятним відновленням матчів у другій половині місяця, "з 15 травня".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?