В РФ закінчуються запаси високоточних ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

В РФ закінчуються запаси високоточних ракет

В РФ закінчуються запаси високоточних ракет
Джерело:  online.ua

Представники розвідки при Міноборони Великої Британії вказують на ймовірне виснаження арсеналу високоточної зброї РФ за кілька місяців війни проти України.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

В РФ закінчуються запаси високоточних ракет 

У розвідці Великої Британії нагадують, що на початку вторгнення окупаційної армії РФ в Україну Кремль хизувався власною високоточною зброю та здатністю наносити привентивні удари з обмеженням супутніх збитків.

Однак оскільки війна триває, запаси високоточної зброї в армії РФ виснажуються, що змушує військових застосовувати більш застарілі боєприпаси.

Це змушує використовувати легкодоступні, але застарілі боєприпаси, які менш надійні, менш точні і легше перехоплюються. Росії, ймовірно, буде важко замінити вже витрачену високоточну зброю, - зазначають представники британської розвідки.

 У відомстві додали, що вторгнення Росії в Україну виявило недоліки в її здатності наносити точні удари у великих масштабах.

Росія піддала міста України інтенсивним і невибірковим бомбардуванням, практично не піклуючись про жертви серед цивільного населення, - зазначають в Міноборони Великої Британії.

 Між тим, за інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти готуються до наступу на території Ізюмського району на Харківщині та на території Донецької області.

Наразі найбільша активність ворожих підрозділів спостерігається саме на Харківщині та Донетчині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?