В РФ жорстко потролили Путіна завдяки Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

В РФ жорстко потролили Путіна завдяки Зеленському

В РФ жорстко потролили Путіна завдяки Зеленському
Джерело:  online.ua

Російська газета "Ведомости" розмістила фото президента України Володимира Зеленського на одній сторінці з рекламою годинників Hublot. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

Оприлюднила фото однієї зі сторінок нового випуску представниця медіа у соціальній мережі. Вона назвала це "привітом" телеканалу "ТНТ".

Нагадаємо, Зеленський виконав роль у серіалі "Слуга народу". За сюжетом, звичайний шкільний вчитель Василь Голобородько виграв президентські вибори.

Нещодавно телеканал "ТНТ" оголосив про показ серіалу в РФ. Втім, його дуже швидко зняли з ефіру та пояснили, що так нібито й планувалося. Неофіційна версія скасування показу - жарти про російський істеблішмент.

Новина щодо "Слуги народу" мала настільки великий резонанс, що про його перегляд навіть спитали речника Путіна Дмитра Пєскова. Той запевнив - президент немає часу на серіали.

Як повідомляв ONLINE.UA, після перемоги Голобородька у серіалі везуть обирати дорогий костюм та годинник, щоб відповідати посаді. Г ерой Зеленського отримує інструктаж щодо виробників, немов би Володимир Путін полюбляє годинники Hublot. На це Голобородько дивується: "Путін - "Хубло"?".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?