В РФ зробили шокуючу заяву про Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

В РФ зробили шокуючу заяву про Донбас

В РФ зробили шокуючу заяву про Донбас
Джерело:  online.ua

Майже 200 тисяч громадян з ОРДЛО отримали так звані "паспорти РФ", стверджують в МВС країни-агресора. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

За офіційними даними, громадянство надали 196 тисячам осіб. Відзначається, що цей "документ" можуть отримати не всі. Влада залишила собі право відмовити у його наданні.

МВС РФ відмовило в отриманні "паспортів" 232 рази.

"Таке рішення схвалено у зв'язку з тим, що люди мають обмеження на в'їзд до Росії через адміністративне видворення чи депортацію, або ж у них є незнята чи непогашена судимість за здійснення умисних злочинів, чи вони переслідуються у кримінальному порядку компетентними органами РФ або інших держав", - пояснили у відомстві.

Нагадаємо, навесні 2019 року президент РФ Володимир Путін підписав указ про спрощення процедури надання "паспортів" українцям в ОРДЛО. Ці документи не визнають в Україні, країнаї Євросоюзу та інших державах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно офіційний Київ посилив правила виїзду в РФ з України. Зокрема, для цього необхідно мати закордонний паспорт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?