В РНБО оцінили загрозу нових масованих ракетних атак з боку окупаційної армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В РНБО оцінили загрозу нових масованих ракетних атак з боку окупаційної армії РФ

В РНБО оцінили загрозу нових масованих ракетних атак з боку окупаційної армії РФ
Джерело:  online.ua

За оцінками секретаря РНБО Олексія Данілова, окупаційна, злочинна армія РФ здатна максимум ще на 3-4 масовані ракетні атаки по Україні. 

Джерело: "Свобода Live"

Окупанти майже вичерпали увесь ракетний потенціал

Той напад, який був 15 листопада, був одним з найпотужніших. Якщо йдеться про такий обстріл, який був 15 числа, то це максимум три-чотири рази вони можуть ще зробити такі обстріли, - наголосив Данілов.

Він також додав, що у противника все ще залишається дуже багато ракет С-300, але з запасами високоточних - все не так добре.

Є розуміння, скільки залишилося - певних ракет залишилося менше 10%, є ракети, яких залишилося 18%, є ракети, яких, на жаль, страшенно багато на території РФ - це ракети С-300. Їх занадто багато. Ними зараз і жбурляють в Запоріжжя , Херсон, Харківську область. У них їх багато. Що стосується високоточних ракет - ми чітко усвідомлюємо, скільки вони на сьогоднішній день їх мають. Якби все було добре, вони б точно не зверталися до іншої країни для того, щоб їм допомагали ракетами, - зазначив Данілов.

Між тим представники окупаційного режиму РФ в Севастополі звинуватили Україну в атаці дронами на ТЕЦ в Севастополі.

Зокрема, із такою заявою виступив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

За його словами, на підльоті до Балаклавської ТЕС, яка знаходиться в Севастополі, нібито збили два безпілотники.

Він також розповів, що російський флот "відбив атаки ще трьох дронів".

Екстренні служби не фіксують жодних пожеж та пошкоджень цивільної інфраструктури, постраждалих також немає, - зазначив Развожаєв.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?