В родині Брітні Спірс сталася трагедія
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В родині Брітні Спірс сталася трагедія

В родині Брітні Спірс сталася трагедія
Джерело:  People

В родині відомої американської поп-співачки Брітні Спірс стався нещасний випадок - розбилася 8-річна племінниця зірки. Зараз дівчинка перебуває в критичному стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
Інцидент стався в місті Кентвуд, штат Луїзіана, в неділю, 5 лютого. 8-річна Медді разом з батьком Кейсі Олдріджем каталася на трюкових квадроциклах. В якийсь момент всюдихід перекинувся і впав в озеро - дівчинка провела кілька хвилин під водою без свідомості.
На момент трагедії матері дівчинки Джеймі Лінн поруч не було, Медді проводила вихідні з батьком, колишнім цивільним чоловіком Джеймі.
Дівчинка була госпіталізована в клініку у важкому стані. Сім'я артистки просить молитися за Медді.
Читайте також: Всесвітньо відомий актор був екстрено госпіталізований
Лікарі поки ніяких прогнозів щодо життя і здоров'я дівчинки не дають. Відомо тільки, що зараз племінницю Брітні ввели у стан штучної коми.
Представник Спірс заявив, що сім'я співачки просить не турбувати їх і поважати право на особисте життя.
"Деталі, які з'являються в ЗМІ, не достовірні. Сім'я Спірс не готова коментувати ситуацію і просить поставитися з повагою до їхнього права на особисте життя. Також вони подякували всім за підтримку і молитви", - заявив він журналістам видання.


Брітні Спірс і Медді
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі був представлений перший трейлер стрічки про життя американської поп-співачки Брітні Спірс - Britney Ever After.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?