В Росії біля поліклініки встановили ворота без забору - це потрібно побачити
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії біля поліклініки встановили ворота без забору - це потрібно побачити

В Росії біля поліклініки встановили ворота без забору - це потрібно побачити
Джерело:  online.ua

У Череповці, в Вологодської області РФ, біля будівлі поліклініки РЖД встановили ворота з замком, однак чомусь про забор, що мав би огороджувати територію, забули . Вечорами, як розповів виданню «Север.Реаліі» місцевий житель Сергій, сторож замикає ворота, а вранці прибирає замок, повідомляє ONLINE.UA.

Що цікаво, місцеві жителі почали публікувати в соцмережах фотожаби, де біля воріт стоять таблички "Обережно: міни !!!"

У вологодському відділенні Північної залізниці повідомили, що паркан готовий, але поки що не узгоджений архітектурним відділом адміністрації Череповця.

"Як тільки узгодять, паркан буде встановлено", - розповіли представники залізниці, не уточнивши, коли вони чекають відповідь з міської адміністрації.

Жителі міста не втомлюються жартувати про курйозну ситуацію.

"Це Росія, бейбі; а хтось ще такому дивується?; просто шок; яка "гордість", що я тут живу; круто, стильно, молодіжно; ви не розумієте - так було задумано", - жартують користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у французькому місті Біарріц російськомовні активісти влаштували акцію протесту біля воріт розкішного особняка, який вважається таємною дачею доньки Путіна — Катерини Тихонової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?