В Росії громадян закликають до примусової роботи на потреби війни — британська розвідка
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії громадян закликають до примусової роботи на потреби війни — британська розвідка

В Росії громадян закликають до примусової роботи на потреби війни — британська розвідка
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, російська влада вже кілька тижнів поспіль активно закликає громадян долучатись до примусових робіт на потреби війни.

Джерело: Twitter Міноборони Великої Британії

Що відомо про поновлення примусових робіт в Росії

Останнім часом тон публічних виступів у РФ перейшов від просто покарання критиків війни проти України, до закликів до громадян активно жертвувати собою на підтримку військових зусиль, - зазначає у звіті британської розвідки.

За інформацією аналітиків розвідки Міноборони Великої Британії, кремлівські пропагандистські ЗМІ та підконтрольні Кремлю бізнесмени і підприємства надіслали до міністерства економіки країни прохання ввести шестиденний робочий тиждень відповідно до економічних потреб в умовах війни.

При цьому, йомовірно, що додатковий робочий день не буде оплачуватись.

Пропагандисти закликають росіян до роботи на підприємствах з виробництва зброї

Наприклад, одна з основних російських пропагандисток Маргарита Симоньян заявила, що росіяни повинні працювати на заводах з виробництва боєприпасів додатково по дві години щодня.

Ці заяви явно перегукуються з радянським суспільним примусом. Це також підкреслює, що Кремль, йомовірно, вважає економічні показники вирішальним фактором перемоги у війні, - зазначають аналітики розвідки Великої Британії.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?