В Росії оцінили ймовірність великої війни з НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії оцінили ймовірність великої війни з НАТО

В Росії оцінили ймовірність великої війни з НАТО
Джерело:  online.ua

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що президент РФ  Володимир Путін  не може дозволити собі почати нову повномасштабну війну з країнами НАТО, і буде посилювати пропаганду для підняття рейтингу.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Що Путін може зробити? Напасти на Латвію? Ні. Новий рівень війни з Україною? Ні, тому що всі готові до цього. Де він може підняти свій рейтинг? Тільки в пропаганді, в купівлі голосів на Заході", - заявив політолог.


"У Росії радіють тому, що якийсь американський журналіст висловився за те, щоб послабити санкції проти РФ. Ну і що? Майже весь американський істеблішмент думає інакше. На внутрішньому ринку інформаційний простір будуть підгортати, але є ще інтернет. Всіх починає дратувати путінська говорильня. Вибори показали це дуже переконливо", - підкреслив Орєшкін.


Нагадаємо, на виборах в Держдуму РФ 18 вересня проголосувало 35% жителів Москви і майже 25% населення Санкт-Петербурга. Російський журналіст і публіцист  Леонід Радзіховський в інтерв'ю ONLINE.UA аналізував низьку явку росіян на вибори в Держдуму РФ  і заявляв про підготовку Кремля до ускладнення економічної ситуації в Росії.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін згорне проект ЛНР-ДНР з однієї причини - російський політолог Орєшкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?