В Росії попався на хабарі міністр економіки
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії попався на хабарі міністр економіки

В Росії попався на хабарі міністр економіки
Джерело:  Слідком РФ

Федеральна служба безпеки РФ затримала міністра економіки та розвитку Російської Федерації Олексія Улюкаєва, якого звинувачують в отриманні хабара в особливо великому розмірі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Слідчого комітету РФ.
"Обставини злочину пов'язані з отриманням займає державну посаду Російської Федерації Олексієм Улюкаевыем 14 листопада 2016 року двох мільйонів доларів США", — йдеться в повідомленні.
Також у Слідчому комітеті зазначили, що хабар міністр отримав нібито за позитивну оцінку, яка дозволила компанії «Роснефть» здійснити операцію з придбання державного пакету акцій компанії «Башнефть» у розмірі 50 відсотків.


Читайте також: Силовики Путіна виклали відео з "зізнаннями українських диверсантів"

Затримання Улюкаєва вже прокоментував прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков: "Це дуже серйозне звинувачення, яке вимагає дуже серйозних доказів".


При цьому він додав, що вирішити що-то в цій справі може тільки суд, передають РИА Новости.


У свою чергу, за даними Інтерфаксу, гроші були передані Улюкаеву в ході слідчого експерименту під контролем силовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  російський міністр економіки звинуватив свого колегу з Мінфіну в тому, що той бере «з голови» ціни на нафту і пригадав про зелених мавп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?