В Росії пояснили, чому хитрий Трамп називав Путіна сильним
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії пояснили, чому хитрий Трамп називав Путіна сильним

В Росії пояснили, чому хитрий Трамп називав Путіна сильним
Джерело:  Ехо Москви

Дональд Трамп, котрий переміг на виборах президента США

, називаючи російського президента Володимира Путіна "сильним лідером" під час своєї виборчої кампанії, підкреслював слабкість чинного глави Білого дому Барака Обами.


Таку думку висловила відома російська журналістка Юлія Латиніна, передає ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


"Відносно Росії і США, нагадую, що, загалом, Трамп називав Володимира Путіна-сильним президентом тільки з однією метою – підкреслити слабкість президента Обами", — переконана вона.


Журналістка зазначила, що «наступний російський винищувач, який там надумає фигурять в повітрі біля авіаносця США, серйозно ризикує бути збитим».


Читайте також: Звідки танки на Донбасі: в мережі висміяли "миролюбні" слова Путіна.

«Не виключаю, втім, що такий результат Путіна і влаштовував. Також не виключаю, що, дійсно, будуть якісь спроби налагодити співробітництво щодо Сирії – тут обидві сторони абсолютно не знають, що роблять», — додала Латиніна.
На її думку, «треба розуміти, що втручання Росії в Сирію – це така ж дурість, як втручання Америки у Сирії, тому що якщо ви не можете виграти війну і не збираєтеся виграти війну, і вам нема чого й нічим вигравати, то не варто в неї і вплутуватися».
«Але думаю, що, ось, надії в тому, що стосується скорочення присутності НАТО, і надії в тому, що стосується співробітництва в Сирії, в Кремлі вони дещо ефемерними рівно з тієї причини, що головною причиною нездатності домовитися Кремля з Заходом є не Захід, а Кремль. І оскільки ця головна причина нікуди не пішла, то домовлятися Кремля від того, що Трампа обрали, не збільшилася», — резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі висміяли "слов'янське коріння" Трампа, про яке написали в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?