В Росії придумали, як обійти санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії придумали, як обійти санкції США

В Росії придумали, як обійти санкції США
Джерело:  online.ua

Міністерство промисловості та торгівлі РФ хоче скасувати заборону на продаж пива та інших слабоалкогольних напоїв в алюмінієвих банках в нічний час і в нестаціонарних торгових точках. Вказано, що це хочуть зробити для підтримки російської алюмінієвої промисловості, яка постраждала від санкцій США.

Про це повідомляє "Коммерсант", посилаючись на розроблений міністерством проект, передає ONLINE.UA.

"Російські виробники алюмінієвої продукції зіткнулися з серйозним скороченням попиту", - йдеться в тексті.

Варто зазначити, що єдиним виробником алюмінію в Росії є "Русал" Олега Дерипаски. Його корпорація як і сам бізнесмен, декілька місяців тому була занесена до списку санкцій США.

Крім підтримки бізнесу Дерипаски, законопроект, як зазначено в пояснювальній записці, сприятиме розвитку пивоварної галузі, зниженню споживання міцного алкоголю і його сурогатів, зростанню доходів бюджетів.

Як відомо, заборона на продаж пива у нічний час і в кіосках діє в Росії вже 5 років.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  лідери США і Польщі Дональд Трамп і Анджей Дуда у Білому домі обговорили питання газопроводу "Північний потік-2".  Голова Білого дому чітко дав зрозуміти, що санкції проти компаній-учасниць проекту не заплановані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?