В Росії пролунав потужний вибух на газопроводі. Є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії пролунав потужний вибух на газопроводі. Є загиблі

В Росії пролунав потужний вибух на газопроводі. Є загиблі
Джерело:  online.ua

На території Ханти-Мансійського округу в Росії пролунав потужний вибух на ділянці магістрального газопроводу. Внаслідок вибуху одна людина загинула та ще п’ятеро постраждали.

Джерело:РосЗМІ

Що відомо про вибух на газопроводі в РФ 

За інформацією представників російських екстренних служб, вибух стався в Білоярському районі, майже за 30 км від селища Лихма в районі ділянки магістрального газопроводу.

Згодом в РФ повідомили, що одна людина загинула і 5 постраждали під час вибуху газопроводу. Загоряння сталося під час проведення ремонтних робіт.

На недіючій нитці магістрального газопроводу компанії "Газпром трансгаз Югорськ" Бобровського лінійного виробництва управління Ямал - Європа сталося загоряння недіючого газопроводу в районі кранових вузлів на лінійній частині, - заявив представник МНС РФ.

В Москві спалахнула нова масштабна пожежа 

За інформацією російських ЗМІ, в Москві спалахнуло сміття в районі заводу "Москвич".

 Площа пожежі вже охопила 70 квадратних метрів.

Деякі джерела пишуть, що горить одноповерховий ангар у промисловій зоні на південному сході Москви. Ймовірно, там сталося загоряння сміття.

На вулиці Южнопортова, за попередньою інформацією, горить сміття в одноповерховому ангарі. Площа пожежі близько 70 кв. метрів. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи, - поширюється інформація в російських Telegram-каналах.

Про причини пожежі наразі не повідомляється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?