В Росії розстріляли путінських нацгвардійців: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії розстріляли путінських нацгвардійців: з'явилося відео

В Росії розстріляли путінських нацгвардійців: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Ввечері 29 грудня в передмісті Москви, селищі Рогівське, патруль Федеральної служби військ національної гвардії Росії, який прибув за викликом про масову бійку, зазнав нападу, а двоє бійців розстріляні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Як стало відомо, у ході з'ясування обставин бійки її учасники напали на гвардійців, відібрали у них два пістолета-кулемета "Кедр" і пістолет Макарова, а після цього з захопленого зброї відкрили вогонь по силовикам.
У результаті стрілянини один боєць був убитий на місці, інший отримав важкі поранення, доставлений в лікарню і прооперований.


Читайте також: У Росії показали логово путінської Нацгвардії: опубліковані фото

Після цього інциденту у Москві було введено план "Сирена", і незабаром вісім підозрюваних були затримані, а табельну зброю, відібране в гвардійців, вилучено.



"Затримані особи є жителями різних регіонів Росії і входять в організовану групу. Вони причетні до низки пограбувань об'єктів торгівлі та складів, у тому числі з використанням зброї", — заявило джерело в російських силових структурах, передає ТАСС.
Варто відзначити, що відразу після звістки про розстріл гвардійців російські ЗМІ повідомляли, що його винуватцями були кавказці, а незабаром з'явилися повідомлення про причетність вихідців з країн Середньої Азії.
Як з'ясувалося пізніше, вбивцею бійця Росгвардии виявився раніше судимий місцевий житель Євген Сазонов. Він написав явку з повинною і зізнався, що першим відкрив вогонь по гвардійцям.



Євген Сазонов зізнався у вбивстві гвардійця. Фото: Life.ru

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  один з керівників росгвардії шокував зізнанням про те, що ці війська були створені президентом Росії для боротьби з "революційними настроями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?