В Росії супротивників Путіна атакували "козаки": в мережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії супротивників Путіна атакували "козаки": в мережі обурені

В Росії супротивників Путіна атакували "козаки": в мережі обурені

У російському місті Ростов-на-Дону близько сотні "козаків" в камуфляжі і папахах оточили готель, в якому проходило відкриття передвиборчого штабу Олексія Навального, який заявив про свою участь у майбутніх виборах президента Росії.
Про це заявив глава передвиборного штабу Навального Леонід Волков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Близько 100 агресивно налаштованих чоловіків у псевдовійськової формі блокують обидва входу в готель, в залі якої ми проводили відкриття штабу. Не впускають і не випускають нікого (включаючи волонтерів, журналістів, постояльців готелю)", - розповів він.
Також Волков додав, що "козаки" не висували якихось конкретних вимог.
Читайте також: Навальний тонко обрав ціль: в Росія пояснили, в яку пастку потрапив Путін
"Чого хочуть — незрозуміло. Але не розходяться. Пару волонтерів, що попалися на вулиці, вдарили нагайками (ніхто серйозно не постраждав). Поліція приїжджає і їде, розводячи руками", - додав він.
При цьому опозиціонер відзначив, що "саме смішне в тому, що ці люди, захоплюючі будівлі і здійснюючи насильство, з ранку, до відкриття штабу, прийшли вимагати "не допустити Майдану".


Повідомлення Волкова викликало чималий резонанс в мережі.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Олексія Навального та його соратників накинувся агресивний натовп у Волгограді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?