В Росії вибухнув газопровід. Полум’я видно за десятки кілометрів
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії вибухнув газопровід. Полум’я видно за десятки кілометрів

В Росії вибухнув газопровід. Полум’я видно за десятки кілометрів
Джерело:  online.ua

У селищі Пелим Свердловської області Росії 29 березня стався вибух на газопроводі Ямбург-Єлець. Повідомляється, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав, проте вибух спричинив значну пожежу на місці події.

Джерело: росЗМІ

В Росії вибухнув газопровід

Шахіт Алієв, голова округу, підтвердив інформацію про вибух на газопроводі в Пелимі та повідомив, що на місці події перебувають фахівці, які працюють на ліквідацію наслідків інциденту.

Він також зазначив, що ситуація на місці стабільна, жертв і постраждалих немає. У той же час на екстрені служби чекають, поки в трубопроводі вигорить газ, що залишився, перш ніж приступити до ремонтних робіт.

Відео, опубліковані в соціальних мережах, показують величезний стовп вогню, який видно на відстані десятків кілометрів.

Так, там на газопроводі стався вибух. Там не було людей. Залишки газу вигоряли з труби, там була пожежа, – сказав Алієв.

За його даними, постраждалих немає.

Що відомо про пожежі в РФ

5 березня під Москвою на коксогазовому заводі почалася пожежа. Причина цього – вибух в одному з цехів.

За інформацією російських ЗМІ, увечері, 21 лютого в центрі Москви спалахнула масштабна пожежа в готелі одного з найбільших виробників кабелів в РФ.

Вдень 10 січня у Москві спалахнула нова потужна пожежа — згідно з даними росЗМІ, горить складське приміщення біля метро "Дмитрівська", над місцем події піднявся високий стовп чорного диму.

23 грудня російські ЗМІ та Telegram-канали заявили про масштабну пожежу на території військової частини в Москві та також про загоряння у будівлі військомату в селі Івантєєвка Саратовської області.

12 грудня у Московській області виникла пожежа на другому за останні три дні торговому центрі. У місті Балашиха палає ТЦ "Стройпарк", площа пожежі – близько 10 тисяч квадратів.

У російському місті Ярославль сталась масштабна пожежа на підприємстві із виробництва двигунів для ядерних військових комплексів армії РФ та інших видів озброєнь.

З вогню вдалось врятувати сімох осіб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?