В Росії вимагають позбавити батьківських прав подружжя протестувальників
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії вимагають позбавити батьківських прав подружжя протестувальників

В Росії вимагають позбавити батьківських прав подружжя протестувальників
Джерело:  online.ua

Московська прокуратура звернулася до суду з вимогою позбавити подружжя батьківських прав через їхню участь в акції протесту разом з дитиною. Про це повідомило ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Уточнюється, що пара брала участь у протестах 27 липня. Прокуратура звинуватила їх у передачі малолітньої дитини третій особі, котра "наразила життя і здоров’я хлопчика на небезпеку" та заподіяла тому фізичної і моральної шкоди.

Паралельно з цим випадком відомство почало перевірку стосовно інших аналогічних порушень під час мітингів.

Згідно з інформацією російських слідчих, чоловік узяв згадану дитину на руки, щоб вийти з поліцейського оточення.

Слід нагадати, що в результаті протесту 27 липня правоохоронці затримали у центрі Москви близько 1300 людей, які брали участь у демонстрації за вільні вибори у міський парламент.

Як повідомило ONLINE.UA, московські поліцейські застосовували під час згаданого публічного протесту гумові кийки проти демонстрантів. Влада пояснила жорстку роботу силовиків неузгодженністю мітінгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?