В Росії виступили з нової гучною погрозою на адресу України
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії виступили з нової гучною погрозою на адресу України

В Росії виступили з нової гучною погрозою на адресу України

У разі, якщо нинішнє керівництво Росії не захоче "вирішити питання" з Україною, цим будуть займатися люди, які прийдуть на зміну нинішньому президенту РФ Володимиру Путіну.
Про це заявив один з ідеологів так званої "Новоросії", російський блогер Анатолій Несміян, відомий під псевдонімом Ель Мюрид, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Якщо нинішній Кремль не захоче нічого робити, значить, така можливість з'явиться у тих, хто прийде після нинішньої публіки, яка захопила владу в країні заради особистої вигоди", — написав він.
На його думку, це питання рано чи пізно буде вирішуватися, оскільки "інтереси Росії існують незалежно від ступеня наповнення кишень нинішньої камарильєю".


Читайте також: Звідки їдуть будувати "руській мір" на Донбасі: фото вразили соцмережі

Також блогер додав, що заяви українського екс-прем'єра Миколи Азарова, що втік до Росії, про створення "уряду у вигнанні"  поставит Кремль перед выбором – визнати його, чи продовжувати співпрацю з діючим президентом України Петром Порошенко.


Нагадаємо, раніше відомий російський публіцист, теле-і радіоведучий, аналітик, колишній чиновник адміністрації президента РФ  Михайло Хазін заявляв, що Росії буде необхідно або розчленувати Україну, або вбити кілька мільйонів українців.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський пропагандист Дмитро Стешин розповів, нібито у Кремлі прийняли рішення "вирішити питання" з Україною по грузинському сценарію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?