В Росії зафіксували аномальний ріст хворих коронавірусом - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії зафіксували аномальний ріст хворих коронавірусом - перші подробиці

В Росії зафіксували аномальний ріст хворих коронавірусом - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Ситуація з пандемією коронавірусу в Росії продовжує загострюватися шаленими темпами - станом на ранок 10-го квітня в РФ уже майже 12 тисяч осіб захворіли на коронавірусну інфекцію. Що важливо розуміти, лише за останню добу, 9-го квітня, там виявили 1 786 нових випадків зараження - це дійсно аномальний стрибок росту кількості хворих, якщо порівнювати його із загальною кількістю інфікованих в країні. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на оперативний штаб Росії по боротьбі з COVID-19.

"Російський штаб повідомляє про 11917 випадків захворювання. За добу виявили коронавірус у 1786 осіб. 29 осіб захворіли в окупованому Криму - там жертв немає. Таким чином, наразі в РФ захворіли 11888 осіб, з них 94 – померли, понад 795 – вилікувалися", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що в Росії вже провели 1,09 млн тестів з метою виявлення коронавірусної хвороби у громадян.

Варто звернути увагу на те, що 30 березня по 5 квітня в Росії був оголошений неробочий тиждень зі збереженням зарплати, однак згодом глава Кремля Володимир Путін продовжив "канікули" до кінця квітня. Пізніше стало відомо, що серед співробітників адміністрації президента РФ І керуючого справами Путіна виявили людей з підозрою на захворювання коронавірусом. Речник Кремля Дмитро Пєсков стверджує, що поки сам Путін абсолютно здоровий.

В Росії рекомендується тимчасово призупинити проведення "дозвільних, розважальних, видовищних, культурних, фізкультурних, спортивних, виставкових, просвітницьких, рекламних та інших подібних заходів із очною присутністю громадян".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков здивував росіян новою неоднозначною витівкою. Він розповів, що придбав собі в аптеці "блокатор вірусів"та прийшов з ним на нараду до презиента РФ Володимира Путіна. Всі деталі історії можна дізнатися в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?