В Росії заявили про атаку БпЛА на нафтопровід Дружба
Категорія
Події
Дата публікації

В Росії заявили про атаку БпЛА на нафтопровід Дружба

В Росії заявили про атаку БпЛА на нафтопровід Дружба
Джерело:  online.ua

Губернатор Брянської області Олександр Богомазов заявив про нібито атаку трьох БпЛА на ділянку нафтопроводу "Дружба" у ніч на 17 червня.

Джерело:  "Крим. Реалії"

Росіяни заявляють про атаку БпЛА на нафтопровід Дружба  

Сьогодні вночі підрозділами ППО Збройних сил РФ у Новозибківському міському окрузі було відбито атаку ЗСУ на нафтоперегінну станцію "Дружба". Завдяки професіоналізму наших військових системами ППО знищено три безпілотники літакового типу, - заявив Богомазов.

При цьому місцеві Telegram-канали повідомляли, що вночі біля нафтопроводу "Дружба" в районі міста Новозибків було чути кілька вибухів.

Телеграм-канали Кремля повідомляють, що перші три вибухи в районі нафтопроводу пролунали близько 00:30 в ніч на суботу, ще кілька - через 15 хвилин.

Система магістральних нафтопроводів, яка була побудована в 1960-ті роки для доставки нафти з Волгоуральського нафтогазоносного району в Угорщину, Чехословаччину, Польщу і НДР, розташовані в Східній Європі.

Маршрут нафтопроводу пролягає від Альметьєвська до Брянська, потім до Мозиря, після чого розгалужується на дві ділянки: північну (територією Білорусі, Польщі, Німеччини, Латвії та Литви) і південну (територією України, Чехії, Словаччини, Угорщини та Хорватії).

У Бєлгороді сталась масштабна пожежа на даху житлового будинку  

У центрі російського Бєлгорода сталася пожежа в житловому багатоквартирному будинку.

У Бєлгороді горить покрівля житлового будинку в районі Свято-Троїцького бульвару. За попередніми даними, пожежа виникла в котельні, розташованій на даху. На місці працюють пожежні розрахунки, - повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

З місця події також повідомляють, що дорогу поблизу перекрили правоохоронці. Про постраждалих наразі немає даних, як немає й інформації про те, що могло стати причиною загоряння.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?