В Росії почали блокування Telegram
Категорія
Технології
Дата публікації

В Росії почали блокування Telegram

В Росії почали блокування Telegram
Джерело:  BBC

На території всієї Російської Федерації 16 квітня почали блокувати доступ до месенджеру Telegram.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

"Інформація про дані інтернет-ресурси в понеділок, 16 квітня, спрямована операторам зв'язку з метою обмеження доступу", - заявляється на сайті відомства.

Причиною цього назвали рішення Таганського районного суду Москви про обмеження доступу до інтернет-ресурсів Telegram Messenger Limited Liability Partnership на території Росії.

Читайте також: Популярний браузер закриває сервіс VPN

Голова Роскомнадзору Олександр Жаров заявив, що відомство зажадає від Apple і Google видалити додаток зі своїх магазинів. Альтернативний офіційний клієнт під назвою Telegram X був видалений з App Store в п'ятницю. В Google Play він поки доступний.

Нагадаємо, 13 квітня Роскомнадзор вніс сайти месенджера web.telegram.org, t.me і telegram.org до реєстру організаторів забороненої до поширення інформації. Суд задовольнив позов відомства про блокування.

Як повідомляв ONLINE.UA, Суд заблокував Telegram в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?