В Румунії відкрили пам'ятник великому українцеві: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Румунії відкрили пам'ятник великому українцеві: з'явилися фото

В Румунії відкрили пам'ятник великому українцеві: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ  Павло Клімкін  в ході візиту до Румунії взяв участь у відкритті пам'ятника великому українському поетові Тарасу Шевченку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС України.


«Візит розпочався з участі і виступу П. Клімкіна на церемонії відкриття погруддя Тарасу Шевченку в місті Сігету Мармацієй повіту Марамуреш, побудованого за рахунок Союзу українців Румунії», - сказано в повідомленні.


Також наголошується, що відбулася зустріч міністрів закордонних справ України і Румунії Павла Клімкіна та Лазеря Коменеску, в ході якої обговорювалися питання транскордонного і регіонального співробітництва, розвитку інфраструктури українсько-румунського державного кордону і проблематики національних меншин.


Також сторони обговорили подальшу підтримку Румунією євроінтеграційних зусиль України.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в анексованому Росією Криму активісти в День Незалежності України несли квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?