В Ryanair розсекретили плани щодо України
Категорія
Україна
Дата публікації

В Ryanair розсекретили плани щодо України

В Ryanair розсекретили плани щодо України

Найбільша бюджетна авіакомпанія Європи Ryanair має намір відкрити рейси з України до Італії наступного року. Зазначається, що реалізація цих планів значною мірою залежить від італійського уряду. З даною заявою виступив комерційний директор Ryanair Девід О’Брайан, передає ONLINE.UA з посиланням на   УНІАН.

"В Європі дуже люблять розповідати таким маленьким країнам як Ірландія, що треба робити або як повинен функціонувати відкритий ринок. Наприклад, в Італії ми літаємо з Мілана і Пізи. Але уряд надав перевагу авіакомпанії, у якої лише два рейси. Ми подали в суд і виграли. Тому можливо ми будемо літати з Італії до України наступного року", - сказав О'Брайан.

За його словами, авіакомпанія хотіла відкрити більше рейсів, проте Німеччина, Італія і Франція не хотіли нових рейсів Ryanair.

Нагадаємо, з 1997 Ryanair розширила свою експансію на континентальну Європу. Компанія експлуатує невеликі провінційні аеропорти — як сателіти великих. Як правило, це колишні нерентабельні аеродроми або колишні військові авіабази країн НАТО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  ірландська авіакомпанія Ryanair скасувала до 600 рейсів.  В прес-службі лоукостера пояснили, що це рішення було прийняте через загрозу страйків бортпровідників у Бельгії, Португалії та Іспанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?