В СБУ на примере пояснили, почему главарь ДНР – шут
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ на примере пояснили, почему главарь ДНР – шут

В СБУ на примере пояснили, почему главарь ДНР – шут

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко

в черговий раз порадував співробітників Служби безпеки України під час так званої «прямої лінії» з одеситами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської.


«В черговий раз порадував нас «новороський» блазень Захарченко, який виступив з сольним номером "Фокуси online з одеситами". СБУ, як і в ситуації з харківською ганьбою промосковського дурника, уважно стежить за «online гастролями» клоуна Сашика», - підкреслила вона.


За словами Гітлянської, СБУ має інформацію «про реальну кількість питань фюреру так званої ДНР і їх зміст».


«Одесити опинилися ще веселішими, ніж харків'яни. Більш того, на цей раз і ми не втрималися й поставили Захарченкові ряд питань», - додала прес-секретар.


Зокрема, українську спецслужбу дуже зацікавили «економічні» знання випускника ПТУ та продавця курячих стегенець, наприклад, щодо бачення "шляхів поліпшення" життя в Одеському регіоні».


«Одразу попереджаємо, що відповідь про створення ДНР-2 і пропозиції одеситам стояти в чергах за простроченим сміттям російського виробництва не приймаються. Також чекаємо відвертої відповіді на питання про долю українських патріотів, які живуть в Одесі. Які плани у «команданте» щодо них - розстріли, катування, "віджим" квартир за апробованою донецькою схемою?» - перерахувала Гітлянська.


Крім того, вона додала, що в СБУ хотіли б почути і про «перспективи розвитку бізнесу - не «віджиму», розпилу на металобрухт і вивезення в РФ, а саме розвитку».


«Хоча на змістовні відповіді ми не сподіваємося - відомо, що зовнішньоекономічна діяльність клоуна Сашика цікавить набагато менше, ніж спортивна стрільба з мінометів по мирних громадянах», - резюмувала вона.


Тим часом, на сепаратистському ресурсі ДАН з «відповідей» ватажка ДНР зробили цілу добірку «новин», які зайняли всю сторінку «офіційного» рупора бойовиків.



Як повідомляв ONLINE.UA, 2 травня  ватажок ДНР виклав звернення до одеситів, в якому допустив безліч ляпів і безглуздостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?