В СБУ пояснили причину обшуків у найбільшій інвестиційній компанії України
Категорія
Події
Дата публікації

В СБУ пояснили причину обшуків у найбільшій інвестиційній компанії України

В СБУ пояснили причину обшуків у найбільшій інвестиційній компанії України
Джерело:  УНН

Служба безпеки України проводила обшуки в компанії "Укргазвидобування" та найбільшій інвестиційній компанії країни – Dragon Capital у рамках кримінального провадження щодо використання російських програм незаконного стеження "Стахановец".

Про це заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

"СБУ проводиться операція з виявлення та попередження структур, які використовують спеціальне програмне забезпечення, кваліфіковане експертами як засоби спеціального технічного контролю, негласного контролю і віднесене до засобів негласного зняття інформації", - сказав він.

Також Ткачук відзначив, що через це відбулася низка обшуків в українських компаніях.

Читайте також: У Харкові викрили банду з легалізації псевдопереселенців з ОРДЛО: з’явились фото та відео

"Ми не розголошуємо назви цих компаній, але, оскільки вчора назви двох підприємств фактично ними самими були оголошені, ми можемо підтвердити те, що дійсно відбувалися обшуки, зокрема, у компаніях таких як "Укргазвидобування" та Dragon Capital", - уточнив він.

Спікер СБУ додав, що обшуки не були пов’язані з основним напрямком діяльності цих компаній.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше СБУ затримала заступника командира однієї з військових частин Нацгвардії, який за гроші посилав бійців охороняти майно підприємців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?