В СБУ розповіли про діяльність агентів РФ в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ розповіли про діяльність агентів РФ в Україні

В СБУ розповіли про діяльність агентів РФ в Україні
Джерело:  online.ua

Інформатори російської воєнної розвідки діють на території усіх південно-східних областей України, а також у Київській області. З даною заявою виступив представник департаменту контррозвідки Служби безпеки України Володимир Настюк, передає ONLINE.UA.

Він також зазначив, що Головне управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації "залишається в авангарді агресивної політики Кремля стосовно України"

 "Саме представники Головного управління Генштабу Збройних сил Російської Федерації напряму організовували анексію Криму та перехід під контроль Росії значної частини території Донецької та Луганської областей. Нині, коли суттєво зміцнені Збройні сили України та силові структури, робота ГУ ГШ ЗС РФ значною мірою переформатована на проведення глибоко законспірованих і довготривалих операцій. Їх метою є підрив обороноздатності нашої України та суттєве послаблення усіх сфер її життєзабезпечення", – заявив представник контррозвідки СБУ.

За його словами, постійно використовуються відверто диверсійні і терористичні методи: викрадення людей, підриви, політичні вбивства і таке інше.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше працівникам СБУ вдалося затримати керівника агентурної мережі російської воєнної розвідки, який діяв на території Миколаївської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?