В СБУ розповіли про свою людину, затриману ФСБ: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ розповіли про свою людину, затриману ФСБ: з'явилося відео

В СБУ розповіли про свою людину, затриману ФСБ: з'явилося відео
Джерело:  interfax.com.ua

Глава Служби безпеки України Василь Грицак підтверджує інформацію про те, що співробітник СБУ перебуває на території РФ, але підкреслює, що ця людина перебуває там несанкціоновано і не має допуску до державної таємниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Так, наш співробітник зараз в РФ. Він несанкціоновано поїхав на територію Росії. Ще, якщо я не помиляюся, в травні 2014 року у нього був скасований допуск до держтаємниці і з кінця 2015 року він перебуває в розпорядженні. Він написав рапорт на виїзд, але він (рапорт) не був узгоджений і виїхав він туди (до Росії - Ред.) несанкціоновано", - сказав глава СБУ.
Грицак запевнив, що це точно "не для заснування ФСБ".
"Пояснюю, що ця людина виведена у розпорядження і фактично він повинен був бути звільнений, що і буде зроблено найближчим часом", - підкреслив глава СБУ.


Нагадаємо, ФСБ Росії заявила про затримання співробітника департаменту контррозвідки центрального апарату Служби безпеки України (СБУ) підполковника Юрія Іванченка.
Також повідомлялося, що на Луганщині співробітники СБУ викрили та ліквідували агентурну мережу російських спецслужб з числа місцевих жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?