В СБУ жорстко розкритикували РНБО: стали відомі причини
Категорія
Політика
Дата публікації

В СБУ жорстко розкритикували РНБО: стали відомі причини

В СБУ жорстко розкритикували РНБО: стали відомі причини
Джерело:  BBC

Голова СБУ Іван Баканов розкритикував рішення РНБО у питанні розподілу державних коштів на 2020 рік серед силовиків. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

Перші невдоволення розподілом у держбюджеті-2020 висловили під час наради 2 листопада. Безпосередньо Баканов жорстко дискутував з міністром оборони Андрієм Загороднюком. На його думку, висновки Ради несправедливі.

Очільник СБУ вважає, що надання грошей лише на заробітну платню та 5-відсотковий розвиток недостатньо.

"Буду звертатися до парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони", - додав він.

Баканов пояснив, що служба отримає близько 12 мільярдів гривень - на 2 мільярди більше фінансування у попередній рік. Втім, наголошується на потребах у 15,5 мільярда для запуску реформи.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині жовтня Іван Баканов презентував президенту Володимиру Зеленському нову редакцію закону "Про Службу безпеки України". У силовому відомстві стверджують, що документи ґрунтуються на серйозному міжнародному досвіді та практиках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?