В «Шереметьєво» загинув моряк з Криму, який у 2014 році перейшов на бік окупантів: фото
Категорія
Події
Дата публікації

В «Шереметьєво» загинув моряк з Криму, який у 2014 році перейшов на бік окупантів: фото

В «Шереметьєво» загинув моряк з Криму, який у 2014 році перейшов на бік окупантів: фото
Джерело:  online.ua

В авіакатастрофі, яка трапилася позавчора в московському аеропорту «Шереметьєво» загинув 24-річний кримський моряк Роман Власов. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку «Штирлиц-инфо», свого часу він був українським військовим, який у 2014 році зрадив Батьківщину та перейшов на бік окупантів.

За попередньою інформацією Власов з дружиною летів злощасним рейсом до Мурманська для продовження військовой служби у лавах Північного флоту ВМС РФ. Його дружина Марина, яка теж перебувала на борту «Суперджета», загинула разом з ним.

Роман Власов був випускником Академії військово-морських сил України імені Нахімова у Севастополі. Оскільки після анексії Криму у 2014 році він перейшов на бік ворога, Власова було внесено до бази сайту «Миротворець».

Відомо, що Роман Власов проходив військову службу на крейсері «Адмірал Кузнецов» у російському місті Сєвероморськ. Мер цього міста теж перебував у числі пасажирів на борту згорілого літака. Однак він вижив, оскільки сидів у кріслі бізнес-класу біля виходу.

Нагадаємо, що серед постраждалих у авіакатастрофі з російським «Суперджетом» є громадянка України Тетяна Бєлік. Вона вижила, хоча й перебуває у лікарні у важкому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?