В штабі ООС розказали, коли очікують наступ проросійських бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

В штабі ООС розказали, коли очікують наступ проросійських бойовиків

В штабі ООС розказали, коли очікують наступ проросійських бойовиків
Джерело:  online.ua

В штабі ООС заявили, що до кінця 2018 року не очікують широкомасштабних наступальних дій з боку ворога, однак стовідсотковий прогноз дати важко, передає ONLINE.UA.

"Не можна стовідсотково щось прогнозувати, але за нашими прогнозами, цього року ми не очікуємо будь-яких широкомасштабних наступальних дій з боку ворога... Зараз кількість обстрілів з боку противника поступово зменшується. Це пов'язане з підготовкою до їхніх фейкових виборів", - пояснили в штабі.

Окрім того, в ООС помітили, що ворог підвищує бойову активність перед якимись датами або ж напередодні політичних зустрічей на найвищому рівні – щоб показати нібито порушення Мінських домовленостей Об'єднаними силами. Саме тому, за словами представників штабу, провокацій та наступів можна очікувати перед важливим подіями в політичному житті України.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що головним планом Путіна по Донбасу є інтегрування "ЛНР" і "ДНР" в Україну. Для цього Кремль і проводить рокіровку лідерів так званих республік, щоб там до "влади" прийшли "ботаніки", яким доручать повернути окуповані території Україні, але на умовах Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?