В США дотепно познущались над прес-секретарем Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В США дотепно познущались над прес-секретарем Путіна

В США дотепно познущались над прес-секретарем Путіна
Джерело:  online.ua

У Сполучених Штатах потролили прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова через заяву про американську базу на території Польщі, передає ONLINE.UA.

Напередодні в Російській Федерації заявили, що підуть на недипломатичні заходи, якщо США розмістить свої військової бази в Польщі. Зокрема, речник Путіна назвав подібні дії "експансіоністськими", що "призводять до контрзаходів російської сторони, щоб збалансувати паритет, який кожен раз таким чином порушується".

Після цього історикиня Моллі Маккей перефразувала відповідь Пєскова.

"Пєсков: коли НАТО пересуває сили НАТО всередині території НАТО - це провокація. Так, нові члени НАТО важко працювали, щоб вступити в організацію, але ми будемо продовжувати цю маячню ще 25 років, тому що Росія, а не Європа, повинна вирішувати, як буде забезпечуватися безпека Європи", - написала вона у своєму Twitter.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Пєсков відповів на грубу заяву Путіна про нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?