В США пояснили, чому Трамп говорив з Кім Чен Ином тет-а-тет
Категорія
Політика
Дата публікації

В США пояснили, чому Трамп говорив з Кім Чен Ином тет-а-тет

В США пояснили, чому Трамп говорив з Кім Чен Ином тет-а-тет
Джерело:  online.ua

Посолка США в ООН Ніккі Хейлі заявила, що значна частина спілкування американського президента Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином відбулася тет-а-тет, оскілки це основний "стиль переговорів" голови Білого дому. Про це вона розповіла в інтерв'ю телекомпанії CBN, передає ONLINE.UA.

"Це стиль Дональда Трампа", - сказала вона.

Окрім того, Хейлі вкотре прокоментувала відносини між Вашингтоном і Москвою, підкресливши, що Білий дім не довіряє Кремлю, і РФ ніколи не стане другом США.

"Ми не довіряємо Росії, ми не довіряємо Володимиру Путіну і ніколи не будемо довіряти. Вони ніколи не стануть нашим другом. Це просто факт", - зазначила вона.

Також Хейлі наполягла, що необхідність у діалозі з РФ зберігається.

"Я думаю, чи це стосується зустрічі президента з Кімом, чи з Путіним – це речі, які мали відбутися. Ви не можете достукатися до іншої сторони без цих розмов", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп заявив, що може стати "найгіршим ворогом" президента РФ Володимира Путіна "з усіх, які у нього коли-небудь були", якщо відносини між США і Росією не налагодяться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?