В США розповіли, як Путін намагається тиснути на Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

В США розповіли, як Путін намагається тиснути на Зеленського

В США розповіли, як Путін намагається тиснути на Зеленського
Джерело:  Голос Америки

Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер вважає, що продовження арешту моряків, а також рішення про спрощення процедури видачі російських паспортів мешканцям Донецької та Луганської областей — це спроба Кремля тиснути на Володимира Зеленського перед парламентськими виборами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Американський дипломат вкотре наголосив, що затримання моряків було незаконним з самого початку, і вони мали бути звільнені одразу.

"Їх атакували в міжнародних водах і незаконно захопили. Їх треба повернути до сімей якомога швидше. Я переконаний, що президент Путін і Росія використовують моряків і питання з російськими паспортами для того, щоб створити тиск на Зеленського і нашкодити його передвиборчим перспективам. Але я не думаю, що це спрацює. Українці мають свою думку щодо свого вибору. Вони також розуміють, що такий тиск Росії не зможе перемогти Україну", — додав Волкер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очільник Кремля Володимир Путін вперше прокоментував пропозицію українського президента Володимира Зеленського зустрітися в Мінську разом з президентами США, Франції і прем’єром Британії і каже, що готовий, але є кілька нюансів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?