В США висловились про можливу військову відповідь Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

В США висловились про можливу військову відповідь Путіну

В США висловились про можливу військову відповідь Путіну
Джерело:  NBC News

Російські кібератаки під час виборів президента США, які за даними американської розвідки були санкціоновані особисто президентом РФ Володимиром Путіним, є агресивним актом проти демократії, і в Пентагоні не виключають, що можуть завдати військової відповіді на ці дії.
Про це заявив міністр оборони США Ештон Картер, передає ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю телеканалу NBC.
"Я думаю, ми не повинні обмежувати себе кібер-заходами, коли агресія проти нас здійснюється кібер-заходами. Почасти це вірно. Я не думаю, що це повинна бути військова, або чисто військова відповідь", - сказав він.
За його словами, санкції введені чинним президентом США Бараком Обамою у відповідь на російські кібератаки "являють собою початок, а не кінець, підлогу, а не стелю".


Читайте також: Обама визнав, що недооцінив масштаб впливу атак Путіна

Також Картер додав, що подальші дії американців визначать новий Конгрес і адміністрація Білого дому.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у новообраного президента США Дональда Трампа визнали, що готують свою відповідь на російську кібер-агресію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?